Jysk Fynske Medier lukker LokalAvisen i seks sydjyske byer

24. juni 2017 Erhverv

I en større handel med ugeaviser overtog Jysk Fynske Medier i sidste uge seks syd- og sønderjyske ugeaviser fra Politikens Lokalaviser. De seks aviser bliver nu alle lukket.

Det fremgår det af en intern meddelelse, som MediaWatch har set.

Lukningen sker, når næste uges aviser er blevet udgivet, oplyser ledelsen i meddelelsen.

I den interne meddelelse skriver Jysk Fynske Mediers ledelse, at lukningerne berører “mange medarbejdere”, som  fredag er blevet opsagt.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

“Det drejer sig om medarbejdere i salgsorganisationen samt grafiske medarbejdere. Handlerne vil også få indflydelse på den redaktionelle bemanding, men her kan vi først gennemføre ændringerne på næste fredag af hensyn til den 14-dages forhandlingsfrist, som gælder i den journalistiske overenskomst”, skriver ledelsen i meddelelsen.

I alt har Jysk Fynske Medier overtaget 53 medarbejdere i forbindelse med handlen – og afgivet 28 til Politikens Lokalaviser. De seks syd- og sønderjyske aviser, som Jysk Fynske Medier overtog ligger i Sønderborg, Kolding, Haderslev, Aabenraa, Esbjerg, Varde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...