Jysk Fynske Medier lukker LokalAvisen i seks sydjyske byer

24. juni 2017 Erhverv

I en større handel med ugeaviser overtog Jysk Fynske Medier i sidste uge seks syd- og sønderjyske ugeaviser fra Politikens Lokalaviser. De seks aviser bliver nu alle lukket.

Det fremgår det af en intern meddelelse, som MediaWatch har set.

Lukningen sker, når næste uges aviser er blevet udgivet, oplyser ledelsen i meddelelsen.

I den interne meddelelse skriver Jysk Fynske Mediers ledelse, at lukningerne berører “mange medarbejdere”, som  fredag er blevet opsagt.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

“Det drejer sig om medarbejdere i salgsorganisationen samt grafiske medarbejdere. Handlerne vil også få indflydelse på den redaktionelle bemanding, men her kan vi først gennemføre ændringerne på næste fredag af hensyn til den 14-dages forhandlingsfrist, som gælder i den journalistiske overenskomst”, skriver ledelsen i meddelelsen.

I alt har Jysk Fynske Medier overtaget 53 medarbejdere i forbindelse med handlen – og afgivet 28 til Politikens Lokalaviser. De seks syd- og sønderjyske aviser, som Jysk Fynske Medier overtog ligger i Sønderborg, Kolding, Haderslev, Aabenraa, Esbjerg, Varde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture-kunstnerne er klar til at vise skulpturerne frem

25. juni 2022 Kultur

Fredag eftermiddag lagde kunsterne i WoodSculpture værktøjet fra sig og de alle var blevet færdige med hver sin Tour de France-inspirerede skulptur, som stadig står på Slotskajen. “Lørdag klokken 13 kommer skulpturmodtagerne og andre til en fælles afslutning og ser skulpturerne og de tidligere år har det været sådan, at modtagere straks skulle køre deres […]

Læs mere...