Jyske Bank: Kig indenfor til kaffe og hør om du kan spare penge

19. oktober 2015 Erhverv

IMG_2331Vi er rigtigt gode til at holde øje med de gode tilbud i supermarkederne og vi holder øje med benzinpriserne. Et sted mere, det er godt at kigge indenfor en gang imellem, er i bankerne.

Det skriver Forbrugerrådet i bladet Tænk.

“I sjældne tilfælde kan der spares op imod 30.000 kroner årligt ved at skifte bank, men typisk er det mellem 6 og 8000 kroner”, skriver Forbrugerrådet. Så er du ude på at spare penge, så er der god mening i, at du får en anden bank end din egen til at gennemgå din økonomi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jyske Bank klar med kaffen

“I Jyske Bank er vi altid klar til at tale økonomi med “måske kommende” kunder”, siger filialdirektør René Nyholm Lassen til SønderborgNYT. Og når der skal snakkes, så kan det være over en kop kaffe.

René Nyholm Lassen byder til hver en tid på en kop kaffe.

Filialdirektør René Nyholm Lassen byder til hver en tid på en kop kaffe.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er mere afslappende at snakke sammen, når der er en kop kaffe”, siger Jyske Banks filialdirektør. Mens der drikkes kaffe, så kan man få at vide, hvad Jyske Bank kan gøre for ens økonomi.

“Vi er skarpe på kommunikationen af vores mange tilbud. Vi viser kunderne små videoer, der forklarer tingene supergodt og vores personale kan så supplere med, hvad det betyder for den person, der sidder ved bordet”, siger René Nyholm Lassen.

Med andre ord, så kan du kigge indenfor i Jyske Bank i Perlegade – ved siden af Føtex – og bede om tid til en samtale om din økonomi.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og fordi vi har besluttet at have god service i Jyske Bank, så kan du få en aftale allerede samme dag eller dagen efter”, siger René Nyholm Lassen og tilføjer, at Jyske Bank i Sønderborg har 10 ansatte, der tager sig af privatkunder og syv til erhvervskunder.

Flot indretning

Medarbejderne i Jyske Bank har god tid at at fortælle. hvordan banken kan hjælpe med privat-økonomien.

Medarbejderne i Jyske Bank har god tid at at fortælle. hvordan banken kan hjælpe med privat-økonomien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når man træder indenfor døren i Jyske Bank, så virker lokalet hyggeligt. Kaffeautomaten står til højre og så er der gjort virkeligt meget ud af indretningen, så man får en god fornemmelse.

“I Jyske Bank vil vi gerne skille os ud – og det gør vi også på indretningen”, siger Rene Nyholm Lassen. Meningen er, at både kunder og ansatte skal synes, der er skønne rammer.

“Og det gør de – så vidt jeg hører – også”, siger René Nyholm Lassen.

Nu kan du jo kigge indenfor i Jyske Bank – og måske er det lige dét besøg, der gør, at du får flere penge til dig selv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Denne artikel er sponsoreret af Jyske Bank – Sønderborg afdeling.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 KV21, Sønderborg

Sønderborg Kommune ser gerne en høj stemmeprocent ved kommunalvalget

18. maj 2021 KV21

Når der er kommunalvalg i november, så er det målet for Sønderborg Kommune at valgdeltagelsen bliver lige så god som ved det seneste kommunalvalg. “Der lå vi over landsgennemsnittet og det skal vi gerne gentage”, siger chefen for Byrådssekretariatet, Pernille Svindt Lentfer, til SønderborgNYT. Hun fortæller, at der op til valget kommer en række initiativer, […]

Læs mere...