Kær Vestermark: Karin Jepsen vandt navnekonkurrence

22. januar 2016 Samfund

Kær Vestermark hedder også i fremtiden Kær Vestermark. Det blev resultatet af den navnekonkurrence, Sønderborg Kommune udskrev sidste år i forbindelse med, at området ændres fra militært øvelsesareal til natur- og oplevelsesområde for alle.

Karin Jepsen får sin præmie af udvalgsformand Charlotte Riis Engelbrecht.

Karin Jepsen får sin præmie af udvalgsformand Charlotte Riis Engelbrecht.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nej, det er ikke et videre fantasifuldt navn, men det er dét, der er det rigtige. Jeg tænkte da også, da jeg foreslog det, at det måske var lidt kedeligt. Men jeg sendte mit forslag ind, fordi jeg ikke ville risikere, at det navn slet ikke blev foreslået og dermed ikke kom i spil” sagde Karin Jepsen, da hun torsdag blev hyldet og præmieret med et gavekort fra Sønderborg Teaterforening og en flaske portvin. Det var formand Charlotte Riis Engelbrecht fra kultur-, borger- og fritidsudvalget, der i byrådssalen overrakte præmien og fik forklaringen fra vinderen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Charlotte Riis Engelbrecht fortalte, at borger-, kultur- og fritidsudvalget slet ikke var i tvivl om, at Kær Vestermark var det rette valg.

“Da vi så forslaget, sagde vi ”ja, selvfølgelig”. Vi har tidligere set, at navne er ændret fra noget, det hedder i folkemunde. Og så kaldes det alligevel det, man kaldte det før. Så vi valgte at blive ved det, vi ved, området alligevel vil blive kaldt: Kær Vestermark”, sagde hun ifølge Radio Als.

 

Skrevet af: Ole [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...