Kærvej Stadion: Nu skal trænere og dommere have eget omklædningsrum

23. maj 2014 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

I omklædningsbygningen på Kærvej Stadion findes der i øjeblikket ikke noget omklædningsrum til dommere og trænere, som derfor er tvunget til at klæde om og tage bad med spillerne efter træning og kamp, hvilket mange dommere gerne vil undgå.

Spillere skal ikke klæde om samme sted som trænere eller dommere.

Spillere skal ikke klæde om samme sted som trænere eller dommere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Fremad og Fritidsafdelingen har derfor lavet et forslag til, at lave et baderum i det tidligere offentlige toilet, som ikke længere anvendes.

Forvaltning har indhentet et tilbud og har fået en pris på ca. 100.000 kr., men vurderer at der skal bruge ca. 15.000 kr. til div. ekstra arbejde, så en samlet pris ender på 115.000 kr.

Sagen er på dagsordenen til Økonomiudvalgets møde onsdag, selvom det er Kultur-, borger- og fritidsudvalget, der har beslutningskompetencen.

21. juni 2024 Augustenborg, Erhverv

Kommunen bliver ejer af siloerne ved Augustenborg Havn

21. juni 2024 Augustenborg

Fra den 1. juli kan Sønderborg skrive siloerne og pakhuset i Augustenborg ind i rækken af kommunale ejendomme og borgmesteren mener, det er et køb, der giver rigtig god mening. “Udviklingen af havneområdet i Augustenborg er et vigtigt projekt, der betyder rigtigt meget og når vi køber DLG-bygningerne, så råder vi over hele havneområdet og […]

Læs mere...