Kærvej Stadion: Nu skal trænere og dommere have eget omklædningsrum

23. maj 2014 Frivillige

I omklædningsbygningen på Kærvej Stadion findes der i øjeblikket ikke noget omklædningsrum til dommere og trænere, som derfor er tvunget til at klæde om og tage bad med spillerne efter træning og kamp, hvilket mange dommere gerne vil undgå.

Spillere skal ikke klæde om samme sted som trænere eller dommere.

Spillere skal ikke klæde om samme sted som trænere eller dommere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Fremad og Fritidsafdelingen har derfor lavet et forslag til, at lave et baderum i det tidligere offentlige toilet, som ikke længere anvendes.

Forvaltning har indhentet et tilbud og har fået en pris på ca. 100.000 kr., men vurderer at der skal bruge ca. 15.000 kr. til div. ekstra arbejde, så en samlet pris ender på 115.000 kr.

Sagen er på dagsordenen til Økonomiudvalgets møde onsdag, selvom det er Kultur-, borger- og fritidsudvalget, der har beslutningskompetencen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...