Kærvej Stadion: Nu skal trænere og dommere have eget omklædningsrum

23. maj 2014 Frivillige

I omklædningsbygningen på Kærvej Stadion findes der i øjeblikket ikke noget omklædningsrum til dommere og trænere, som derfor er tvunget til at klæde om og tage bad med spillerne efter træning og kamp, hvilket mange dommere gerne vil undgå.

Spillere skal ikke klæde om samme sted som trænere eller dommere.

Spillere skal ikke klæde om samme sted som trænere eller dommere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Fremad og Fritidsafdelingen har derfor lavet et forslag til, at lave et baderum i det tidligere offentlige toilet, som ikke længere anvendes.

Forvaltning har indhentet et tilbud og har fået en pris på ca. 100.000 kr., men vurderer at der skal bruge ca. 15.000 kr. til div. ekstra arbejde, så en samlet pris ender på 115.000 kr.

Sagen er på dagsordenen til Økonomiudvalgets møde onsdag, selvom det er Kultur-, borger- og fritidsudvalget, der har beslutningskompetencen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Politik, Sønderborg

Byrådsmedlem Jesper Smaling vil ha’ orlov fra Byrådet

28. september 2022 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet beder om grønt lys til at holde forældreorlov i perioden fra 7. november og året ud. Forældreorlov er en gyldig hindring for varetagelsen af hvervet som byråds- og udvalgsmedlem. Jesper Kock vil i den mellemliggende periode blive indkaldt som stedfortræder. Det er Byrådet, som byrådsmødet onsdag eftermiddag skal sige god […]

Læs mere...