Kærvej Stadion: Nu skal trænere og dommere have eget omklædningsrum

23. maj 2014 Frivillige

I omklædningsbygningen på Kærvej Stadion findes der i øjeblikket ikke noget omklædningsrum til dommere og trænere, som derfor er tvunget til at klæde om og tage bad med spillerne efter træning og kamp, hvilket mange dommere gerne vil undgå.

Spillere skal ikke klæde om samme sted som trænere eller dommere.

Spillere skal ikke klæde om samme sted som trænere eller dommere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Fremad og Fritidsafdelingen har derfor lavet et forslag til, at lave et baderum i det tidligere offentlige toilet, som ikke længere anvendes.

Forvaltning har indhentet et tilbud og har fået en pris på ca. 100.000 kr., men vurderer at der skal bruge ca. 15.000 kr. til div. ekstra arbejde, så en samlet pris ender på 115.000 kr.

Sagen er på dagsordenen til Økonomiudvalgets møde onsdag, selvom det er Kultur-, borger- og fritidsudvalget, der har beslutningskompetencen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...