Kaffe og cykeltjek til holdene i Vi Cykler på arbejde

9. maj 2014 Frivillige

Hvis du er blandt de mange, der deltager i kampagnen Vi Cykler på arbejde, så kan du og dine kolleger tirsdag mellem klokken 6 og 8 slå et fridsmut ind på pladsen ved Fri BikeShop i Sønderborg. Her står sundhedsudvalgsformand Helge Larsen klar med kaffe og rundstykker til de  morgenfriske cyklister. Mens morgenmaden indtages og kaffen hældes indenbords, så vil cykelmekanikerne tjekke skruerne og give din cykel lidt olie.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Sidste år deltog jeg selv i kampagnen sammen med en af mine klasser på Statsskolen, siger Helge Larsen, som synes, det er alletiders, der er mange, der vælger cyklen, når de skal til og fra arbejde.

– Motion er en vigtig del af sundheden og det er jo smart at lægge nogle gode vaner ind i hverdagen, siger Helge Larsen til Sønderborg Nyt. Efter kampagnen sidste år, så var der flere af hans elever, der fortsatte med at cykle til g fra gymnasiet.

– Motion kan foregå hvor som helst. Der kræves ikke fancy centre og alt muligt – og det viser kampagnen med at cykle på arbejde tydeligt, siger udvalgsformanden. Han sætter især pris på, at næsten alle kan deltage – og det tæller også, hvis man cykler til og fra tog eller bus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Cykle-holdene skal tilmelde sig på vibeke.bonefeld@projectzero.dk senest mandag klokken 14.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk