Kakerlakken – overskuelig butik med masser af lopper

1. august 2018 Erhverv

Onsdag slog Kakerlakken dørene op til masse af hyldemeter med genbrugsting – og det er sønderborgensere, der sætter deres ting til salg.

“Man lejer ganske enkelt bare en reol med fem hylder for en uge”, siger manden bag butikken, René Borg til SønderborgNYT. Han har ansat lokale mennesker til at drive forretningen.

“En reol i en uge koster 150 kroner”, siger han.

Overskuelighed er vigtig

I stedet for at leje en reol, så kan der også lejes gulvplads til møbler og andre større ting.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og vi har delt det hele op, så det er overskueligt for køberne, når de går på jagt efter bestemte ting”, siger René Borg og tilføjer, at der kommer flere tiltag:

“Blandt andet laver vi vægplads, hvor der kan udstilles malerier”.

Konceptet virker spændende, fordi det aktiverer både sælgere og købere.

“Sælgerne kommer i butikken og de laver også selv deres udstilling”, siger René Borg. Og beliggenheden – midt i Perlegade i den tidligere Tiger-butik – gør, at købere kan kigge indenfor, når de alligevel er på shopping.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 Erhverv, Sønderborg

OJ Electronics gennemgang af FNs verdensmål viste overraskende positivt resultat

7. december 2021 Erhverv

OJ Electronics har et ønske om at bidrage til den bæredygtige udvikling. Både lokalt i Sønderborg, men også på det globale marked, hvor virksomheden opererer. Kunder, leverandører og medarbejdere forventer og efterspørger i stigende grad, at virksomheder tager ansvar og deltager i den grønne omstilling. Derfor dykkede QHSE Manager, Margit Søndergaard og en kollega ned […]

Læs mere...