Kalles Familiejulekoncert

1. december 2020 Kultur

Tirsdag aften var der Familiejulekoncert i Alsion og den blev spillet af Kalle og Sønderjyllands Symfoniorkester.

Kalle Mathiesen har – ifølge ham selv – en meget berømt far.

“Min far er Phil Collins og det var faktisk mens han skiftede min ble, han skrev sangen In the Air Tonight”, sagde Kalle til de mange børnefamilier, som havde taget turen til Koncertsalen.

Efter han havde vist sine ben, så var han sikker på, det stod klart for både børn og voksne, at hans mor er en struds.

På grund af restriktioner, så må publikum ikke synge, når de sidder i Alsion – og det lagde orkestrets valg af melodier heller ikke op til.

Det var Overturen til Nøddeknækkeren, som blev spillet først og så slog Kalle sig løs i Jule Kuller.

Orkestrets forskellige instrumenter blev præsenteret med toner fra Jingle Bells og derefter blev Hedwigs Tema fra Harry Potter spillet.

“Jeg er sikker på, mange børn er vilde med Justin Bieber og nu skal I opleve musik af gamle dages svar på Justin Bieber. Han hed Mozart”, sagde Kalle.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ordene blev fulgt op med Blomstervalsen fra Nøddeknækkeren, inden der blev rundet af med Bachs Jesus Bleibet meine Freude.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Ellen Trane Nørby bliver ny formand i Sønderborg Forsyning

8. december 2021 KV21

Venstres Ellen Trane Nørby tog ikke selv en udvalgsformandspost, da partiet konstituerede sig og det er der en god forklaring på. “Vi skal bruge vores mandater bedst muligt og derfor har jeg fået formandsposten i Sønderborg Forsyning. Det er en vigtig post, hvor jeg blandt andet vil være med til at sikre, at det kommende […]

Læs mere...