Kampagne skal synliggøre indenrigsflyvningen

13. august 2017 Erhverv

Alt for få danskere ved, hvor mange indenrigsflyvninger deres regionale lufthavn har.
Derfor bruger Billund og Sønderborg Lufthavne sammen med fire andre regionale lufthavne nu 20 millioner kroner sammen Københavns Lufthavn for at synliggøre indenrigsflyvningen.

“Når danskerne tror, der kun går en tredjedel af de fly, der reelt går fra for eksempel Midtjyllands Lufthavn i Karup, er det et problem. Det vil vi ændre”, siger kommunikationschef i Københavns Lufthavn, Kasper Hyllested til DR P4 Midt & Vest.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er en undersøgelse fra Epinion, lavet for Københavns Lufthavn, der viser, at folk generelt tror, at der er færre ugentlige afgange fra deres regionale lufthavn end i virkeligheden. Men også at rigtig mange slet ikke aner, at man kan flyve indenrigs.

Kampagnen letter den 1. oktober og involverer de regionale lufthavne i Sønderborg, Billund Aalborg, Bornholm, Aarhus samt Midtjyllands Lufthavn i Karup.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...