Karen Jørgensen er budt velkommen i Ringriderfestens hovedkomite

9. marts 2023 Sønderborg
Karen Jørgensen og Jan Rasmussen. Privat foto
Karen Jørgensen og Jan Rasmussen. Privat foto

Jeg er beæret og ydmyg over at blive betroet det ansvar. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med mændene på kryds og tværs af de enkelte komiteer. Vi har jo samme mål: Skabe en god og minderig fest for alle.

Ordene kommer fra den 44-årige Karen Jørgensen, der netop er udpeget til formand for Ringriderfestens første damefestkomite og dermed medlem af hovedkomiteen.

Lige siden 1888 har der udelukkende været mænd i ringriderfestens hovedkomite. Nu er det slut. Karen Jørgensen indtager nu en plads og får ansvaret for at arrangere ringriderfestens første damefrokost, lørdag den 8. juli i det telt, der mandag den 10. juli skal huse den legendariske herrefrokost.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi kan nok ikke i det første år komme op på det samme antal deltagere som herrerne, men det er vigtigt at understrege, at vi vil skabe en både festlig, munter og stilig frokost, hvor det også bliver muligt at tale sammen. Jeg glæder mig helt vildt”, siger Kren Jørgensen i en pressemeddelelse.

”Karen Jørgensen ved, hvordan man arrangerer en damefrokost. Det har hun prøvet før. Og mon ikke hun stjæler lidt af konceptet fra herrefrokosten. Jeg glæder mig helt vildt på damernes vegne, for jeg har jo ingen adgang til festen, ligesom Karen ikke har adgang til herrefrokosten”, siger formanden for Ringriderfesten, Jan Rasmussen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover Karen Jørgensen består komiteen af Monia Siemsen, Mette Brudvig, Tina Callesen, samt Camilla Frederiksen Bonde.

Damefrokostkomiteen blev officielt godkendt på hovedkomiteens møde forleden. Komiteens opgave bliver nu at fastlægge konceptet, så alt er klar, når billetterne til frokosten sættes til salg on-line i løbet af maj.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Samfund, Sønderborg

Tre ‘sommer-lukkeperioder’ i spil på Søndre Havnegade

22. marts 2023 Samfund

Forvaltningen beder – som en del af en høring – Ældrerådet tage stilling til tre forslag til fremtidige lukkeperioder på Søndre Havnegade: Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige turisme i juni måned tilgodeses. Borgernes kørsel til og fra arbejde og bolig vil blive berørt i højere […]

Læs mere...