Karen Willesen henter venindens keramik til Sønderborg

14. november 2018 Kultur

Fra sidst på fredagen i næste uge kan du kigge indenfor hos Karen Willesen i det lille atelier i Lille Rådhusgade, hvor der udover hendes egne malerier også vil være spændende keramik, som er lavet af Mette Maya Gregersen.

“Mette Maya Gregersen er en veninde. Jeg mødte hende en gang for længe siden i Ebeltoft, hvor vi udstillede sammen”, siger Karen Willesen og tilføjer, at keramikeren er superdygtig.

“Hun har altid rigtigt travlt og rejser rundt i verden og underviser. Og hun har høstet et hav af priser”, siger Karen Willesen, der er ved at lægge de sidste penselstrøg på et par billeder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Karen Willesen har lidt smagsprøver på Mette Maya Gregersens keramik stående i Lille Rådhusgade og dem kan du se i billedgalleriet.

Inden længe kommer der meget mere, som skal opleves i Lille Rådhusgade.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...