Karen Willesen henter venindens keramik til Sønderborg

14. november 2018 Kultur

Fra sidst på fredagen i næste uge kan du kigge indenfor hos Karen Willesen i det lille atelier i Lille Rådhusgade, hvor der udover hendes egne malerier også vil være spændende keramik, som er lavet af Mette Maya Gregersen.

“Mette Maya Gregersen er en veninde. Jeg mødte hende en gang for længe siden i Ebeltoft, hvor vi udstillede sammen”, siger Karen Willesen og tilføjer, at keramikeren er superdygtig.

“Hun har altid rigtigt travlt og rejser rundt i verden og underviser. Og hun har høstet et hav af priser”, siger Karen Willesen, der er ved at lægge de sidste penselstrøg på et par billeder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Karen Willesen har lidt smagsprøver på Mette Maya Gregersens keramik stående i Lille Rådhusgade og dem kan du se i billedgalleriet.

Inden længe kommer der meget mere, som skal opleves i Lille Rådhusgade.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Du glemmer kulden når du hører varme brasilianske rytmer

8. februar 2023 Kultur

Der er koldt derude, men frygt ikke for Sønderborg Jazzclub inviterer til jazz med varme brasilianske rytmer spillet af Alexander Kraglund Quarteto. Alexander Kraglund anses for at være en af de bedste violinister indenfor brasiliansk musiktradition, og han har i de seneste år også udmærket sig både som mundharpespiller og sanger. Med en ufornægtelig autencitet […]

Læs mere...