Kari Bjerke starter nyt mandagshold med mindfulness

13. oktober 2016 Samfund

Mindfulnessway starter et nyt hold, der mødes hver mandag i 8 uger fra kl 19-20, hvor hun guider en meditation og fortæller om mindfulness. Deltagerne får hver uge en meditation og en mindfulness opgave “med hjem”, som man træner de øvrige dage.

“Det 8-ugers mindfulnessforløb er en introduktion til mindfulness. Efter forløbet vil du have en god fornemmelse for, hvad mindfulness er, og hvordan du kan forbedre dit liv med metoden. Der er max. 8 deltagere på hvert hold”, siger Kari Bjerke til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der begynder nyt hold mandag den 24. okt – 12. dec 2016.

Tilmeld dig via www.mindfulnessway.dk

Du kan også ringe til 4030 1442 eller skrive en mail på  kari@mindfulnessway.dk hvis du vil høre nærmere eller tilmelde dig introduktionsforløbet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...