Karriere og fremtidsdrømme på skoleskemaet på Det Blå Gymnasium

12. oktober 2022 Uddannelse
Pressefoto
Pressefoto

Der var karriere og fremtidsdrømme på skoleskemaet, da 3F på Det Blå Gymnasium i dag, onsdag, fik besøg af assistant manager Cathrine Vigsø og revisor Karen Jørgensen fra EY.

Besøget var arrangeret af klassens danskunderviser Anne Kvist, som fortæller i en pressemeddelelse:

”Det er vigtigt, at eleverne i løbet af deres gymnasietid bliver inspireret og udfordret i forhold til deres tanker om videre uddannelse og karriere. Det er jo selvfølgelig ikke dem alle, som skal arbejde med revision og consulting, men Karen Jørgensen og Cathrine Vigsøs fortællinger om deres karriereveje gør det mere konkret for eleverne, når de skal overveje det store spørgsmål om, hvad der skal ske efter gymnasiet”.

Efter oplægget trænede klassen jobsamtaler, hvor elever – valgt ud på baggrund af en fiktiv ansøgning til EY foran hele klassen – blev interviewet af Cathrine Vigsø og Karen Jørgensen.

For Cathrine Vigsø var besøget i øvrigt noget ganske særligt, fordi hun selv er student fra Det Blå Gymnasium. Det er hun i øvrigt ikke alene om, idet gymnasiet de seneste år har leveret en lang række studenter til den verdensomspændende revisions- og konsulentvirksomheds traineeprogram.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk