Kegnæs Fyr skal bruges af hjemvendte soldater

25. november 2016 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Byrådet i Sønderborg ønsker, at yde den bedst mulige støtte til hjemsendte veteraner. Derfor blev der i foråret ansat en veterankoordinator, som siden sin tiltrædelse har arbejdet målrettet med at udvikle og styrke indsatsen til veteranerne.

Og med Kegnæs Fyr giver det nu nogle fantastiske muligheder for at kunne tilbyde mere individuelle forløb og aktiviteter, der er målrettet de hjemvendte soldater.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formanden for Arbejdsmarkedsudvalget, Jan Prokopek Jensen, glæder sig over, at kommunen nu kan tilbyde veteranerne endnu bedre forhold.

“At være udsendt i en krigszone og efterfølgende komme hjem til en helt almindelig tilværelse kan være hårdt, og desværre har vi på landsplan set alt for mange tilfælde, hvor veteranerne er gået ned med flaget, efter de er kommet hjem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det vil vi gøre alt for at undgå i Sønderborg, og derfor er jeg rigtig glad for, at vi nu får mulighed for at bruge Kegnæs Fyr til vores veteraner”, siger Jan Prokopek Jensen i en pressemeddelelse.

Det er planen, at der på Kegnæs Fyr skal være mulighed for at ro kajak, cykle på mountainbike, fiske og måske overnatte i et shelter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det vigtigste er, at give de hjemvendte soldater fred og ro og dermed finde balancen og energi til hverdagen.

Sønderborgs omkring 400 veteraner vil få tilbuddet om at bruge Kegnæs Fyr, og kommunen håber, at de første veteraner kan benytte fyret ved udgangen af året.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...