Kenth Kærhøg skal stå for Danfoss’ kommunikationsarbejde

10. august 2017 Erhverv

Kenth Kærhøg tiltræder som Senior Vice President og leder af Danfoss’ Corporate Communication and Reputation. Han kommer til Danfoss fra ISS A/S.

“Med Kenth Kærhøg bringer vi en stærk international kommunikationsprofil til Danfoss, der tidligere med stor succes har stået i spidsen for kommunikationsarbejdet i store globale virksomheder. Derfor er jeg meget glad for, at Kenth har sagt ja til at lede vores corporate communication team og fortsætte arbejdet med at styrke vores gode omdømme overfor kunder og medarbejdere, samt alle andre interessenter, der er i kontakt med Danfoss”, siger koncernchef og CEO, Kim Fausing i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kenth Kærhøg han har været Senior Vice President, Head of Group Communications, hos ISS A/S, der er en af verdens største facility services virksomheder med over 500.000 medarbejdere, siden 2010. Før ISS arbejdede han for The Coca-Cola Company i en række lederstillinger indenfor kommunikation i Europa, Asien og USA.

Han overtager jobbet som kommunikationsdirektør fra Mette Refshauge, som er tiltrådt et nyt job hos Maersk.

Kenth Kærhøg begynder i det nye job så snart, han har afsluttet sine opgaver hos ISS.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 Politik, Sønderborg

Hans Peter Toft glæder sig over 1000 nye Dansk Folkeparti-medlemmer

25. januar 2022 Politik

Fra formandsvalget i Dansk Folkeparti sluttede søndag eftermiddag og frem til mandag klokken 19 fik Dansk Folkeparti godt 1000 nye medlemmer. “Det er altså dejligt, at der er flere, som melder sig ind i partiet”, siger lokalformand Hans Peter Toft til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at der fra centralt hold i partiet er blevet ringet […]

Læs mere...