KGGO samlede for 13-14.000 kroner varer ind

1. december 2014 Frivillige

Foto: Jimmy Christensen ” width=”300″ height=”200″ /> I Eurospar fra venstre Svend Schütt, Hanne Madsen
Sven Jensen, Marianne Kylper, Angela Petersen, Thomas Brink, Anne-Mette Rathsack
Kaj Nygaard og Bente Schmidt.

Artiklen fortsætter under annoncen

[adrotate group="187"]
[adrotate group="188"]

Foto: Jimmy Christensen

Foreningen KGGO Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og Omegn står bag julehjælpsindsamlingen Jul med hjertet i Gråsten.

Foto: Thomas Lorensen.” width=”300″ height=”199″ /> Her i SuperBrugsen fra venstre Svend Schütt, Jytte Moldt, Bente Schmidt, Thomas Brink, Bente Kathrine Schmidt, Aase Nyegaard, Kaj Nygaard, Anne-Mette Rathsack, Marianne Kylper, Brian O’Driscoll, Isabella Eileen Yang Larsen O´Driscoll plus Oliver Yang Larsen O´Driscoll.

Artiklen fortsætter under annoncen

[adrotate group="187"]
[adrotate group="188"]

Foto: Thomas Lorensen.

“Det er utroligt så god opbakning, der er blandt Gråstens borgere. Det er mennesker i alle aldersgrupper der lægger en eller flere ting i vores vogne”, siger Svens Schütt, som er formand og stifter af foreningen KGGO.

“I år havde jeg æren af at kunne overrække varer for ca.

Artiklen fortsætter under annoncen

13-14.000,- til Røde Kors Gråsten, som uddeler julehjælp til de Gråstenborgere som har søgt om julehjælp”, siger Svend Schütt til SønderborgNyt og fortsætter:.

“Det har været et stort stykke arbejde, og uden alle de frivillige, heriblandt en del politikere som for en stund havde lagt kasketten, for at være frivillig, ja så ville det ikke ha kunnet lade sig gøre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stor tak til dem”.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Kultur, Sønderborg

Ringriderfest i Sønderborg – eller ikke – beslutningen tages om et par uger

16. april 2021 Kultur

Ringriderfestens formand, Jes Andersen, venter spændt på, hvilke retningslinier der kommer til at gælde for store arrangementer og især på at få at vide, hvor mange mennesker, der må samles. “Det kommer der oplysninger om i den kommende uge, når regeringens ekspertgruppe melder deres anbefalinger ud”, siger Jes Andersen til SønderborgNYT. Ringriderfestens komité mødes sidst […]

Læs mere...