Kick out til en splinterny socialpolitik

28. september 2016 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

 

70 borgere, medarbejdere og interesseorganisationer skal den 14. oktober til “Kick out” for at drøfte et udkast til ny socialpolitik med tilhørende udviklingsstrategi.

De samme mennesker mødtes tilbage i juni måned for at komme med de første input til en ny socialpolitik for Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Deltagergruppen er meget bred og omfatter brugere, beboere, borgere, medarbejdere, forældre, pårørende, interesseorganisationer og politikere, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Arbejdsgrupper har nu arbejdet med de mange input fra dengang, og deltagerne fra opstartsmødet mødes nu til “kick out” den 14.

Artiklen fortsætter under annoncen

oktober for at give tilbagemeldinger på det udkast, som arbejdsgrupperne har skrevet sammen.

Sammen om det gode liv er indtil videre titlen på den nye politik for det specialiserede socialområde – dvs.

Artiklen fortsætter under annoncen

området for borgere med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser samt socialt udsatte. Socialpolitikken er bygget op om den overordnede vision: Et aktivt, selvstændigt og meningsfuldt liv – med udgangspunkt i den enkeltes håb og drømme.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 Uncategorized

Horst-Günter Rubahn genudnævnt til leder af Mads Clausen Instituttet

23. april 2021 Uncategorized

Professor Horst-Günter Rubahn har siden 2012 bestridt posten som leder for Mads Clausen Instituttet, MCI, under det Tekniske Fakultet på SDU. Han bliver nu genudnævnt til institutleder for de kommende seks år. MCI er placeret i Odense og Sønderborg med cirka lige mange forskere og ansatte de to steder. Instituttet har på uddannelses-, forsknings- og […]

Læs mere...