Kick out til en splinterny socialpolitik

28. september 2016 Samfund

70 borgere, medarbejdere og interesseorganisationer skal den 14. oktober til “Kick out” for at drøfte et udkast til ny socialpolitik med tilhørende udviklingsstrategi.

De samme mennesker mødtes tilbage i juni måned for at komme med de første input til en ny socialpolitik for Sønderborg Kommune. Deltagergruppen er meget bred og omfatter brugere, beboere, borgere, medarbejdere, forældre, pårørende, interesseorganisationer og politikere, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arbejdsgrupper har nu arbejdet med de mange input fra dengang, og deltagerne fra opstartsmødet mødes nu til “kick out” den 14. oktober for at give tilbagemeldinger på det udkast, som arbejdsgrupperne har skrevet sammen.

Sammen om det gode liv er indtil videre titlen på den nye politik for det specialiserede socialområde – dvs. området for borgere med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser samt socialt udsatte. Socialpolitikken er bygget op om den overordnede vision: Et aktivt, selvstændigt og meningsfuldt liv – med udgangspunkt i den enkeltes håb og drømme.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...