Kids Volley I Diamanten

16. september 2015 Kultur

top-9847Onsdag middag indløste Jennifer Leerbeck,lærer på Fryndensholm i Fysnhav og vinderen af konkurrencen i forbindelse med Volley Challenge arrangementet i Borgen, sin førstepræmie som bestod i en times KidsVolley træning for hele klasen.  Jennifer Leerbeck valgte at hendes præmiere skulle deles med  2. og 3. klasserne på Fryndensholm skolen i Fynshav. Thomas Bjørn-Lüthi, talenttræner for Dansk Volleyball Forbund, satte derfor kursen mod Fynshav for at træne med Jennifer Leerbeck og ungerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det blev til en times leg, både med og uden bold. Ungerne startede med at få løsnet lidt op for musklerne, inden de blev kastet ud i at lære at gribe og kaste med volleybolden. Ret hurtigt fik ungerne tag på det med at styre bolden, og de blev så delt op i mindre hold og fik nu lov til at bruge de kast de havde lært undervejs i træningen da de nu fik lov at spille volley.

Dagens KidsVolley time, sluttede af med at ungerne fik en sportsbolle og en vand, sponsoreret af Kvickly i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

billede

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...