Kids Volley I Diamanten

16. september 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

top-9847Onsdag middag indløste Jennifer Leerbeck,lærer på Fryndensholm i Fysnhav og vinderen af konkurrencen i forbindelse med Volley Challenge arrangementet i Borgen, sin førstepræmie som bestod i en times KidsVolley træning for hele klasen.  Jennifer Leerbeck valgte at hendes præmiere skulle deles med  2. og 3. klasserne på Fryndensholm skolen i Fynshav. Thomas Bjørn-Lüthi, talenttræner for Dansk Volleyball Forbund, satte derfor kursen mod Fynshav for at træne med Jennifer Leerbeck og ungerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det blev til en times leg, både med og uden bold. Ungerne startede med at få løsnet lidt op for musklerne, inden de blev kastet ud i at lære at gribe og kaste med volleybolden. Ret hurtigt fik ungerne tag på det med at styre bolden, og de blev så delt op i mindre hold og fik nu lov til at bruge de kast de havde lært undervejs i træningen da de nu fik lov at spille volley.

Dagens KidsVolley time, sluttede af med at ungerne fik en sportsbolle og en vand, sponsoreret af Kvickly i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

billede

 

 

 

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...