Kig indenfor i Karen Willesens Galleri i påsken

29. marts 2021 Kultur
Karen Willesen udstiller også keramik
Karen Willesen udstiller også keramik

Karen Willesen, som har sit galleri Lille Rådhusgade har bestemt sig for at holde åbnet Langfredag og lørdag fra 11 til 15 og søndag og mandag kan der åbnes, hvis der er lavet en aftale.

“En aftale kan laves på telefon 4018 7224”, siger Karen Willesen til SønderborgNYT.

Karen Willesen har udviklet sin billedkunst – og i den proces er det Jens Mogensen, der blandt andet er kendt fra Kunstskolen, som har guidet og givet gode råd.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har fået mere dybde i mine billeder og også mere kontrast. Hvis ikke der er lys, så er der ikke mørke – og er der ikke mørke, så er der heller ikke lys”, siger Karen Willesen.

Det er ikke alene Karen Willesens egne malerier, der udstilles.

“Jeg har også keramik fra Pia Engström Agesen, som er uddannet på akademiet i Aarhus”, siger Karen Willesen og fortsætter:

“Hun bliver kaldt ‘naturpigen’ og hun arbejder enkelt og ikke perfekt. I hendes keramik ses det maskuline, det feminine, kontrasterne”.

Pia Engström Agesen har tidligere udstillet på blandt andet den eftertragtede Hatfield-udstilling i England, Hjorts Fabrik på Bornholm og på Gulagergaard i Helsingør.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...