Kig indenfor i Karen Willesens Galleri i påsken

29. marts 2021 Kultur
Karen Willesen udstiller også keramik
Karen Willesen udstiller også keramik

Karen Willesen, som har sit galleri Lille Rådhusgade har bestemt sig for at holde åbnet Langfredag og lørdag fra 11 til 15 og søndag og mandag kan der åbnes, hvis der er lavet en aftale.

“En aftale kan laves på telefon 4018 7224”, siger Karen Willesen til SønderborgNYT.

Karen Willesen har udviklet sin billedkunst – og i den proces er det Jens Mogensen, der blandt andet er kendt fra Kunstskolen, som har guidet og givet gode råd.

“Jeg har fået mere dybde i mine billeder og også mere kontrast. Hvis ikke der er lys, så er der ikke mørke – og er der ikke mørke, så er der heller ikke lys”, siger Karen Willesen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke alene Karen Willesens egne malerier, der udstilles.

“Jeg har også keramik fra Pia Engström Agesen, som er uddannet på akademiet i Aarhus”, siger Karen Willesen og fortsætter:

“Hun bliver kaldt ‘naturpigen’ og hun arbejder enkelt og ikke perfekt. I hendes keramik ses det maskuline, det feminine, kontrasterne”.

Pia Engström Agesen har tidligere udstillet på blandt andet den eftertragtede Hatfield-udstilling i England, Hjorts Fabrik på Bornholm og på Gulagergaard i Helsingør.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...