Kig indenfor i Mødrehjælpen der har de sødeste nissehuer

14. december 2021 Sønderborg

I Mødrehjælpens butik på Perlegade sælges der op til jul de sødeste nissehuer, som flittige lokale strikkere har lavet. Hver og en er de forskellige, så kom og vælg den du bedst kan lide.

Salget af nissehuerne er med til at sikre, at børnefamilier i vores by, der er ramt af livet, og hvor pengene er små, også kan få en dejlig juletid, skriver Mødrehjælpen.

Fra Garn til Barn er et landsdækkende Mødrehjælpsfællesskab i den gode sags tjeneste, hvor folk med hang til garn og strikkepinde finder sammen om den fælles passion – at frembringe fine ting til børn. Her i december er det nissehuer, der hitter.

Artiklen fortsætter under annoncen

I butikken på Perlegade finder du, ud over det fine strik, sagtens et væld af genbrugsjulegaver, der gavner, og hvor miljøbelastningen samtidig reduceres væsentligt.

”Kom og få en snak med vores engagerede frivillige, der står klar hver dag året rundt for at gøre en forskel”, siger lokalformand Lisbet Skyum, der håber, at mange forældre vil glæde deres børn med en af Mødrehjælpens fine nissehuer.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Tre kvinder er godt i gang med elektriker-uddannelsen

18. januar 2022 Uddannelse

Mange af de kvinder, som vælger håndværkerfagene, er vant til at være i undertal. Der er nemlig på langt de fleste uddannelser flere mænd i klasselokalerne. Alligevel vælger flere og flere kvinder at søge ind på erhvervsuddannelser – og vi er glade for at se flere kvindelige elever i håndværkerlokalerne hos os, skriver EUC Syd […]

Læs mere...