Kilde: Skansegården er ikke et glansbillede

21. februar 2020 Samfund

Skansegården på Dybbøl Banke får meget opmærksomhed i medierne i øjeblikket og følelserne får let spil, når der tales om nedrivning og nybygning på grunden. SønderborgNYT har fået oplyst fra en kilde fået at vide, at modstanderne af de nye planer, blandt andet i adskillige artikler, meget bevidst har brugt fotos, der skal få Skansegården til at fremstå som et glansbillede.

”Desværre afspejler det ikke den nedslående virkelighed”, siger SønderborgNYTs kilde, der ønsker at være anonym.

Nogle af billederne, der er brugt i medierne er – ifølge SønderborgNYTs kilde – taget i sommeren 2014, adskillige år før Skansegården blev udbudt til salg og de viser ejendommen fra den mindst ramponerede side: Solen skinner. Græsset er grønt. Himlen er blå, og det er lige før, man kan høre lærkesangen og mærke ånden fra Morten Korchs historier om det nøjsomme, men lykkelige liv på landet.

SønderborgNYTs kilde mener, det måske er det derfor, at mange undrer sig over, at flere vurderer, at Skansegården ikke står til at redde – og der har været stor interesse for at vide, hvordan Skansegården ser ud indvendigt.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYTS kilde har sendt billeder, så du selv kan vurdere Skansegården indenfor og udenfor. Billedserien er ifølge kilden en trist dokumentation af, hvad der sker med en ejendom, når vind, vejr, regn, råd og skimmelsvamp får lov at arbejde uforstyrret gennem årtier, oplyser kilden.

Billederne  giver dig mulighed for at danne dig dit eget indtryk af sagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...