Kim Fausing er ny koncernchef hos Danfoss

22. marts 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Koncernchef Niels B. Christiansen forlader Danfoss efter ni år som CEO. Han giver stafetten videre til COO, Kim Fausing, der overtager ledelsen af virksomheden og viderefører Danfoss’ strategi med fokus på vækst og digitalisering. Det oplyser Danfoss i en pressemeddelelse.

Efter ni år i spidsen for Danfoss, hvor der er skabt markante finansielle resultater, en organisation, der leverer på top-niveau, stabil vækst og en digital transformation på skinner, har koncernchef Niels B. Christiansen besluttet at forlade Danfoss.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det sker den 1. juli, hvor COO Kim Fausing, som de seneste ni år har dannet makkerpar med Niels B Christiansen i koncernledelsen, bliver ny CEO.

Fra bestyrelsesformand Jørgen Mads Clausen lyder en stor tak til Niels B. Christiansen.

”Niels’ mission i Danfoss er fuldført til topkarakter. Alle finansielle resultater peger den rigtige retning, vi har god vækst, og organisationen er i storform. At en topchef efter 12 år ønsker nye udfordringer er kun naturligt og sundt, og på egne og bestyrelsens vegne, vil jeg sige en stor tak til Niels for fremragende lederskab af Danfoss. Samtidig er jeg glad for, at vi har en særdeles kompetent efterfølger i Kim Fausing, der de seneste ni år også har været en markant drivkraft i Danfoss positive udvikling,” siger Jørgen Mads Clausen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Niels B. Christiansen siger farvel med stolthed over de resultater, der er skabt.

”Vi har fokuseret forretningen, optimeret maskinrummet, væksten har fået fat, og vores digitale transformation kører. Det har været en kæmpe holdindsats at gennemføre så fundamentale forandringer. Jeg er glad for at kunne overlevere et stærkt Danfoss i bedste form og i gode hænder. Tidspunktet er rigtigt nu – både for Danfoss og for mig. Jeg er klar til nye udfordringer, men hvad det bliver, har jeg ikke besluttet endnu,” siger Niels B. Christiansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kim Fausing ved hvad han går ind til og brænder for opgaven:

”Jeg har følt mig hjemme i Danfoss fra første dag, og det bliver en spændende udfordring at tage stafetten videre. Retningen er lagt ud – den har vi i ledelsen sammen defineret, og det er den, vi fortsat vil følge. Jeg glæder mig meget til den nye opgave, som jeg går til med stor respekt. Og jeg ser frem til at fortsætte udviklingen af Danfoss sammen med vores stærke team og bestyrelsen” siger Kim Fausing.

Læs også: Sønderborg byråd takker afgående topchef for samarbejdet

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs også: Her er Danfoss nye koncernchef – Kim Fausing

Læs også: Koncernchef Niels B. Christiansen forlader Danfoss

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...