Folketingsvalget udskrevet

Her er de lokale kandidater

 

Kim Nørballe: Udstillingen ændrer jeres syn på kunst

9. februar 2014 Kultur

Det er mange år siden, Kim Nørballe fra Augustiana købte et værk fra Torben Ebbesen og ved ferniseringen med netop værker af Torben Ebbesen og Margrete Sørensen kunne Kim Nørballe fortælle om sin glæde over netop Torben Ebbesen.

Torben Ebbesen besøgte Augustiana til ferniseringen.

Torben Ebbesen besøgte Augustiana til ferniseringen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Efter 30 år som gallerist er det dejligt at have en udstilling, hvor Torben Ebbesen har sine værker med. Jeg husker at hans billede gjorde et stort indtryk på mig. Ja, det ændrede mit syn på kunst, siger Kim Nørballe til ferniserings-gæsterne.

Gallerist Kim Nørballe taler varmt for den nye udstilling.

Gallerist Kim Nørballe taler varmt for den nye udstilling.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Nu skal i endelig gå rundt og kigge på både Margrete Sørensens og Torben Ebbesens værker. Kig godt på dem og hvis i synes, de ser lidt mystiske ud, så lad dem være mystiske, siger galleristen. Nogle gange skal kunst opleves flere gange og heldigvis er man velkommen til at kigge indenfor igen og igen.

Kunstnerbyen på Als

– Det går rigtigt godt i Augustiana og i Augustenborg. Så når i går rundt her, så se Augustenborg som kunstnerby, siger tidligere borgmester A. P. Hansen. Naturligvis deltog han også ved denne fernisering og blev opfordret til at sige et par ord.

Artiklen fortsætter under annoncen

– I regionen snakker de om Lys I Vinduerne og det handler om, at slottet skal fyldes med liv, når sygehusets personale og patienter rykker til Aabenraa. Jeg vil også have lys i vinduerne, så lad os fylde slottet med al den kunst, som det offentlige har købt. Kunstværkerne i det offentliges gemmer skal frem, så skatteborgerne kan se, hvad de har fået for pengene, siger A. P. Hansen.

Efter de to taler, cirkulerede gæsterne rundt og kiggede på kunst, nød et glas vin og lyttede til jazzmusik fra gruppen Smil, der havde fundet sig til rette i galleriet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se billeder fra Augustiana: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.512971652156520.1073742032.271358109651210&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Statsministeren udskriver folketingsvalg – her er de lokale kandidater

5. oktober 2022 FV22

Statsminister Mette Frederiksen har netop udskrevet folketingsvalg og valgdagen er sat til den 1. november. I Sønderborg Kommune stiller seks lokale folketingskandidater op: Tidligere minister og nuværende folketingsmedlem Benny Engelbrecht stiller op for Socialdemokratiet, Byrådsmedlem Bo Kleis Christensen stiller op for Nye Borgerlige, Chris Preuss stiller op for Venstre, Dorthe Wildt stiller op for Liberal […]

Læs mere...