Kinesiske brætspil i MultiKulturhuset på tirsdag

25. januar 2019 Kultur

Brætspil er mere populært end nogensinde og i anledningen af det kinesiske nytår står biblioteket i MultiKulturhuset tirsdag klokken 16 klar med en række kinesisk inspirerede brætspil til spileftermiddagen. Så som Mahjong, Tsuro, Ghost Stories, Tokaido og Koryo.

Flere og flere spiller brætspil, og salget af dem sætter rekord. De mange digitale spil mindsker ikke interessen for brætspil. Snarere tværtimod, skriver biblioteket.

Hvis du har lyst til at spille brætspil, både som ny eller garvede brætspiller, og du gerne vil mødes med andre som deler denne interesse så er muligheden her på Biblioteket Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

I løbet af foråret holder biblioteket nemlig en række brætspilseftermiddage, hvor der bliver introduceret nye og gamle spil.

Så har du lyst til at prøve et nyt brætspil eller bare møde nogle der også gerne vil spille brætspil, er muligheden her nu.

Øvrige spildage

Tirsdag den 26 februar

Tirsdag den 26.marts

Tirsdag den 30.april

Tirsdag den 28 maj

Alle dage klokken 16.

Der er mulighed for at låne spil med hjem.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen gør klar til Maskerade

29. november 2021 Uddannelse

I weekenden blev der øvet intenst af hele det hold, som er en del af Statsskolens årlige musical, der har premiere på fredag. Og mens der blev øvet, blev der også syet lystigt på det tøj, som skuespillerne skal have på. “Vi har generalprøve på onsdag og den dag er det afgangsklasser fra folkeskoler, som […]

Læs mere...