Kinesiske Dage: Biblioteket og Danfoss fejrer det kinesiske nytår

30. januar 2019 Kultur

Hvert år nytårsaften sidder mange millioner kinesere med deres familier og ser det spektakulære og farvestrålende nytårsshow.

I år kan du være med til at fejre nytårsaften, når biblioteket i Sønderborg livestreamer nytårsshowet fra Kina og tæller ned til Grisens År.

Når eftermiddagen er gået med at se det imponerende kinesiske gallashow – og det bliver midnat i Kina – skydes det nye år også i gang foran Alsion klokken cirka 17, så når du har set nytårsshowet på biblioteket, er det bare at gå ud på balkonen og nyde synet omkring klokken 17.

Fyrværkeriet er sponsoreret af Danfoss.

“Med det store engagement, som Danfoss har i Kina gennem en årrække, så er det helt naturligt, at vi er med til at fejre Kinesiske Dage”, siger Mikkel Thrane til SønderborgNYT. Han er pressechef hos Danfoss.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Små og mellemstore virksomheder i Sønderborg mødes af klimakrav fra kunderne

28. november 2021 Erhverv

Klimakampen er kommet til de små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad bliver mødt med krav om at blive klimaklar og det var hovedbudskabet, da Sønderborg-områdets små- og mellemstore virksomheder mødtes til ProjectZeros SMV-konference tidligere på måneden. Det skriver ProjectZero. Næsten halvdelen af de danske SMV’er er allerede i gang med at udarbejde klimamål, […]

Læs mere...