Kinesiske Dage: Christina Boutrup fortæller om Kinas kultur og erhvervsliv

18. januar 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Kom til gratis foredrag om Kina, om landets erhverv og kultur. Det er journalist og forfatter Christina Boutrup som holder foredraget ”Kina 3.0”, som du kan høre på Biblioteket Sønderborg på tirsdag kl. 19.

Arrangementet er en del af “Kinesiske dage – fejring af det kinesiske nytår i Sønderborg”.

Kina bevæger sig med hastige skridt væk fra rollen som hele verdens fabrikshal, og det har vist sig, at når produktionsarbejdspladserne flytter væk fra Danmark, så flytter forskning og udvikling med. Derfor bliver danske virksomheder ved med at investere i Kina. Ikke blot for at spare penge, men i lige så høj grad for at få adgang til kvalificeret arbejdskraft og den nyeste viden, skriver biblioteket i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

I foredraget afliver Christina Boutrup for alvor myten om, at kineserne ikke er innovative og udelukkende baserer deres produktudvikling på kopiering. Faktum er, at store danske virksomheder i disse år kæmper en hård kamp for at fastholde deres globale førerposition. Og konkurrencen kommer i høj grad fra nye kinesiske virksomheder.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Kultur, Gråsten

Deltager- og publikumsrekord ved Oldtimerløbet

30. maj 2023 Kultur

Oldtimerløbet Pinselørdag i Gråsten samlede rekordmange køretøjer, 1.200 af forskellig slags. Opgørelsen viser nu, at det også blev til en publikums-rekord. Flere end 4.500 gæstede ringriderpladsen i Gråsten og de blev serviceret af 137 frivillige. Det er 700 flere gæster på pladsen end nogensinde. “Vi har i den grad grund til at takke lokalbefolkningen – […]

Læs mere...