Kinesiske Dage: Mød forfatteren Malene Ravn

30. januar 2019 Kultur

På biblioteket i Sønderborg kan du på tirsdag klokken 16.30 møde forfatteren Malene Ravn, der fortæller om sin seneste bogsucces “I dine øjne”.

”I dine øjne” er en fortællingen om Erik, som bliver født som uægte unge i 1930-ernes Aalborg, historien om hans kinesiske far, hans unge mor og om den familie, det lykkes ham at skabe i København.

Roman er baseret på en sand historie, og i foredraget fortæller Malene Ravn om, hvordan det var at gå helt tæt på sin venindes familie og skrive en roman om dem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Romanen kommer rundt om 100 års Danmarkshistorie, og den fortæller især om de mange menneskeudstillinger i Danmark i perioden omkring 1900, og om at vokse op i 1930-erne og 1940-erne som uægte barn af en kineser og en meget ung dansk mor.

Entré: 80 kr.

Billetter kan købes på LINKET HER eller på bibliotekerne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Uncategorized

Vand på Sønder og Nørre Havnegade

5. december 2021 Uncategorized

Søndag aften kom vandet op på Sønder Havnegade og ved Nørre Havnegade – ud for Promenadens ishus – steg vandet udenfor afspærringen, mens der var tørt indenfor den. Ved Rytterstatuen var der også vand på gaden. Vandstanden toppede omkring klokken 20, hvor DMI havde varslet at vandstanden ville være op til en meter over daglig […]

Læs mere...