Kinesiske Dage: Mød forfatteren Malene Ravn

30. januar 2019 Kultur

På biblioteket i Sønderborg kan du på tirsdag klokken 16.30 møde forfatteren Malene Ravn, der fortæller om sin seneste bogsucces “I dine øjne”.

”I dine øjne” er en fortællingen om Erik, som bliver født som uægte unge i 1930-ernes Aalborg, historien om hans kinesiske far, hans unge mor og om den familie, det lykkes ham at skabe i København.

Roman er baseret på en sand historie, og i foredraget fortæller Malene Ravn om, hvordan det var at gå helt tæt på sin venindes familie og skrive en roman om dem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Romanen kommer rundt om 100 års Danmarkshistorie, og den fortæller især om de mange menneskeudstillinger i Danmark i perioden omkring 1900, og om at vokse op i 1930-erne og 1940-erne som uægte barn af en kineser og en meget ung dansk mor.

Entré: 80 kr.

Billetter kan købes på LINKET HER eller på bibliotekerne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...