Kinorama genopliver Open Mic

27. juni 2021 Kultur

Kinorama har genoplivet Open Mic i Sønderborg, hvor spirende comedytalenter kan prøve sig selv af i trygge rammer. Her kan publikum nyde en masse gode grin på 1. klasse!

Næste Open Mic bliver den 13. august, skriver Kinorama.

Mindre erfarne komikere eller amatører får chancen for at få et spot på scenen i ca. 10 minutter. For nogle er det måske første gang i spotlyset, mens det for andre handler om at forfine håndværket og få jokes og timing til at gå op i en højere enhed. Der vil være 10 optrædende ved hver Open Mic.

Artiklen fortsætter under annoncen

Etablerede komikere kan også dukke op og teste nyt materiale. Som publikum ved man derfor aldrig, hvem man kommer til at opleve på scenen. Til at styre slagets gang er der ved hver Open Mic en vært, der også vil gøre sit til, at det bliver sjovt og underholdende.

Værten har, udover at binde aftenen sammen, også til opgave at prikke nye upcoming komikere på skulderen, så der altid er forskellige nye talenter på scenen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. juni 2023 Politik, Sønderborg

Tidligere spidskandidat for Fælleslisten er medstifter af et nyt parti

9. juni 2023 Politik

I marts måned nedlagde Fælleslisten sig selv efter et skidt valgresultat ved kommunalvalget i 2021, hvor den dengang uprøvede Stine Duus Petersen var Fælleslistens spidskandidat, og siden da har Stine Duus Petersen overvejet sin lokalpolitiske fremtid, og den ligger nu klar. “Jeg og Svenja Karstensen, som tidligere var opstillet for Nye Borgerlige, er gået sammen […]

Læs mere...