Kinorama – nyt spillested på første klasse

26. november 2020 Kultur
Kinorama: Foto: Flemming Nissen
Kinorama: Foto: Flemming Nissen

Søndag den 6. december tager Kinorama i Sønderborg hul på en længere koncert- og standup række i den store sal i biografen.

Det sker når Marie Carmen Koppel og hendes bror Benjamin Koppel synger og spiller juleglæden ind i den intime og luksuriøse atmosfære i Kinorama. Der er stadig billetter at få til de hurtige, der lige skal have kickstartet julestemningen.

Marie Carmen Koppel byder på lækre evergreens samt lidt fra eget repertoire, skriver Kinorama.

Kinorama serverer kaffe og kage til koncerten der begynder kl. 15:00. De brede og bløde sæder har hver deres eget bord, derfor er det også muligt at få serveret lette anretninger og drikkevarer, uden at man skal jonglere med tingene under forestillingen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herefter er der meget mere på vej. Blandt andet Open Mic den 11. december, julegospel den 19. december og i det nye år er der også masser af spændende navne og optrædener i vente.

Man kan hele tiden følge med på Kinoramas hjemmeside, hvor der løbende bliver lagt nye koncerter og arrangementer ind.

Efter det, man kan kalde en prøvekoncert med Rikke Thomsen, viste det sig, at salen er endog særdeles velegnet til koncerter og anden form for underholdning. Det bliver udnyttet til fulde i den kommende tid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så det er vist ikke for meget at sige at Sønderborg har fået et nyt spillested på 1. klasse – i Kinorama i Borgen.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk