Kinorama tænker nyt – og satser på flere koncerter og standup

1. oktober 2020 Kultur
Kinoramas sal 1. Foto: Flemming Nissen
Kinoramas sal 1. Foto: Flemming Nissen

Et gammelt ordsprog siger: ‘Når forandringens vinde blæser, bygger nogle læhegn. Andre sætter vindmøller op’. Og Kinorama har valgt at sætte vindmøller op – altså tænke nyt og ikke nøjes med at vente på de store Hollywood film.

”Vi kunne jo se, at det kommer til at trække ud med flere af de store Hollywood-produktioner og dem glæder vi os naturligvis til. Men det fik os også til at tænke i nye muligheder og vi synes faktisk selv, vi kom på en ganske god ide”, siger Per Matthiesen der sammen med sin kone Anitta ejer Kinorama-biograferne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den store sal i Sønderborg, sal 1, har en forholdsvis stor scene foran lærredet og det er netop den plads, der nu bliver udnyttet til fulde. Det sker ved intimkoncerter og standup-oplevelser på 1. klasse. Alle kan nemlig uhindret se scenen og man kommer også helt tæt på de optrædende.

”Vi lægger ud med Rikke Thomsen fredag og så er der flere adventskoncerter undervejs, blandt andre med Marie Carmen Koppel, ligesom vi i det nye år allerede har flere gode navne på programmet”, siger Per Matthiesen i en pressemeddelelse..

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er navne som Jens Jacob Tychsen – også kendt som Hr. Weyse fra Badehotellet, Anders Blichfeldt, især kendt fra Big Fat Snake, Sko/Torp og ikke mindst Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen, der fra årene i Ray Dee Ohh og Tøsedrengene har et stor bagkatalog med på scenen.

”Der er flere store navne på vej, men fordi der endnu ikke er skrevet kontrakter, så kan jeg desværre ikke afsløre mere lige nu”, siger Per Matthiesen.

Han henviser til Kinoramas hjemmeside, hvor man kan følge med efterhånden, som de nye aftaler falder på plads.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...