Kira Staugaard går fra indretningsarkitekt til ejendomsmægler og tilbage igen

22. januar 2019 Erhverv

Gennem en årrække har Kira Staugaard haft egen virksomhed med speciale i nybyggeri, om- og tilbygning, og det var gennem dette arbejde, at hun fik lysten til at prøve ejendomsmæglerbranchen af.

For to år siden tiltrådte hun en stilling som partner hos EDC Poul Erik Bech i Sønderborg. Men nu trækker det gamle fag i form af en stilling som indretningsarkitekt for Syddanmark og Trend Flagshipstore TREND KØKKEN/SNEDKERI, der en del af Dansani-koncernen.

“Det har været to spændende år og en lærerig tid for mig. Ydermere, har jeg værdsat den opbakning, som jeg har mødt”, siger Kira Staugaard i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har værdsat samarbejdet, og skal nu ud at finde en ny dygtig partner til butikken”, siger direktør Kiehn Christensen fra EDC Poul Erik Bech.

“Desuden vil vi styrke butikken med yderligere en mægler og en ekstra sagskoordinator”.

Butikken ledes af partner og medindehaver Michael Gregers Hansen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...