Kjartan og Liv Solvang-Nielsen skal være med til at lede Frelsens Hær

28. august 2020 Samfund

Kjartan og Liv Solvang-Nielsen er netop flyttet til Sønderborg efter 16 år i Spanien og flytningen skyldes ene og alene, at de følger deres kald. De er begyndt på arbejdet i ledergruppen i Frelsens Hær i Sønderborg.

“Jeg er teamleder og har ansvaret sammen med to mere”, siger Kjartan Solvang-Nielsen til Sønderborg. Han og Liv Solvang-Nielsen har tidligere været en del af Frelsens Hær i Nakskov.

Kjartan Solvang-Nielsen vil bruge sine kræfter på især at få flere med i menigheden og så skal han sideløbende sikre økonomien til den store indsats, som korpsleder Lone Hertz og andre gør med det såkaldte familiearbejde, hvor de hjælper familier, som på den ene eller anden måde er lidt klemte.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vores familieværksted er Corona-lukket, men vi krydser fingre for at åbne igen i midten af september”, siger Lone Hertz og tilføjer:

“I vores familiearbejde støtter vi 70-80 familier og da vi under Coronakrisen delte mad ud ved Føtex, fik vi kontakt til endnu flere familier, som nok også dukker op”.

Frelsens Hær i Sønderborg har ry for at yde en rigtig god indsats og rigtigt mange sætter pris på, at de favner hele familier.

“Det er jo dejligt at begynde at arbejde et sted, hvor familiearbejdet kører rigtigt godt – faktisk er indsatsen i Sønderborg blandt de bedste i alle landets afdelinger af Frelsens Hær”, siger nyansatte leder, Kjartan Solvang-Nielsen, som føler, han trygt kan arbejde på at få menigheden til at vokse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi tilbyder en række Alpha-kurser, som er en intro til den kristne tro”, siger han.

Den første kursusdag er den 9. september klokken og stedet er Frelsens Hær i Sønderborg.

Læs mere om Alphakurserne på hjemmesiden.

Foto: Liv og Kjartan Solvang-Nielsen samt Lone Hertz.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. oktober 2021 Sport, Sønderborg

Sønderborg Billard Club fylder 40 år

18. oktober 2021 Sport

Den 31. oktober kan medlemmerne i Sønderborg Billard Club fejrer klubbens 40 års fødselsdag og det gør de med en klubturnering og en efterfølgende frokost med en enkelt pilsner og en snaps. “Der bliver spillet billard ved klubbens fire borde i lokalet på AGS hver formiddag mellem 9 og 12. Og er der nogen, som […]

Læs mere...