Klaus Liestmann er ny direktør for forvaltningen Omsorg og Udvikling

Klaus Liestmann er ny forvaltningsdirektør. Pressefoto
Klaus Liestmann er ny forvaltningsdirektør. Pressefoto
23. juni 2022 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Det bliver en velkendt direktør, der overtager direktørposten for Omsorg og Udvikling i Sønderborg Kommune. For den nye direktør bliver Klaus Liestmann, der har været stedfortrædende direktør for området siden september 2021.

”Klaus Liestmann er er et godt match til den forvaltning, han skal stå i spidsen for. Han er den rette mand til posten som direktør for Omsorg og Udvikling, hvilket ikke mindst skyldes, at Klaus er en meget rutineret direktør, der har de rigtige kompetencer og den erfaring, der skal til for at lede vores ældre, senior- og socialområde med de udfordringer, der er på det område”, siger kommunaldirektør Tim Hansen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klaus Liestmann glæder sig til at komme i gang med opgaven.

-”Nu har jeg været stedfortrædende direktør i mere end et halvt år, hvor jeg har fået et godt indblik i området og i Sønderborg Kommune. Jeg har samtidig fået et rigtig godt samarbejde med en dygtig chefgruppe, og derfor har jeg søgt om jobbet, fordi jeg mener, at jeg kan bidrage til at løfte i flok, så vi både sikrer den rette omsorg og pleje samt er en god arbejdsplads for vores medarbejdere”, siger han.

28. februar 2024 Sønderborg, Frivillige

Unge ensomme kan få hjælp af andre unge

28. februar 2024 Sønderborg

Vi er nødvendige, fordi der er rigtigt mange unge i Sønderborg, som er ensomme. Og det bliver ikke lettere at håndtere, når ensomhed blandt unge er et tabu, siger tre unge kvinder, som er frivillige i foreningen Ventilen, Ven-til-en, der holder til i Mejeriet. “Når der er ensomme unge, der hører om os, så går […]

Læs mere...