Knallertkører røg direkte i fængsel

3. juli 2017 112

Natten til lørdag standsede politiet en 34-årig knallertkører i Sønderborg og for knallertkøreren betød mødet med betjentene, at han nu skal blive bag tremmer i hele syv måneder.

For at sikre sig sådan et ophold, så skal der en del til – og det blev også en længere rapport, som betjentene fik skrevet.

“Knallertkøreren, der kørte på stor knallert, ville ikke stoppe, da patruljen signalerede til ham. Han endte med at køre ind i patruljebilen”, siger Peter Baum fra Lokalpolitiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Den 34-årige mand havde ikke hjelm på og han havde ikke indregistreret sin knallert”, siger Peter Baum.

Det kom også med i rapporten, at manden er frakendt retten til at køre 45-knallert og også at han havde taget amfetamin.

“Betjentene fandt desuden en totenschläger og en ulovlig kniv på ham”, siger vicepolitikommissæren til SønderborgNYT.

“Det talte også med, at han havde tyvekoster, som han lige havde stjålet ved at lave indbrud i FDF-spejdernes hytte”, siger Peter Baum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Manden blev fremstillet i Retten i Sønderborg og fik en straksdom på syv måneders fængsel.

“Og det bliver syv måneder fordi, der er regnet en såkaldt reststraf ind i dommen”, siger vicepolitikommissær Peter Baum.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Politik, Sønderborg

Frode Sørensen vender tilbage til Byrådet som vikar

24. juni 2021 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet går på barselsorlov fra fredag og frem til den 10. august og så skal der en vikar på banen. Det bliver tidligere formand for Teknik- og Miljøudvalget Frode Sørensen, som skal afløse Jesper Smaling. Inden Frode Sørensen kan kalde sig ‘midlertidigt byrådsmedlem’, skal det siddende Byråd godkende, at han vikarierer. […]

Læs mere...