Knøs Gård: Hør Jørn Lehmann fortælle om Bios og fremtidens ambulancer

23. august 2016 Samfund

Siden BIO’s gik konkurs, har der været mange gætterier blandt den syddanske befolkning om, hvorvidt regionen hurtigt ville få styr på det nye ambulanceselskab – eller om der ville opstå yderligere problemer.

Nu ser det imidlertid ud til, at regionen atter har kontrol over ambulancerne, og i den anledning er der arrangeret et møde på onsdag kl. 19.00-21.00 i Knøs Gård i Høruphav, hvor borgerne har mulighed for at få klar besked om fremtiden for det nye ambulanceselskab.

Regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen vil fortælle om processen med at gøre ambulanceselskabet til et selskab ledet af Region Syddanmark. Efterfølgende vil han sammen med formand for det lokale sundhedsudvalg, Helge Larsen, besvare spørgsmål fra deltagerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle er velkomne til arrangementet, som er arrangeret af Socialdemokraterne i Augustenborg/Sydals og Socialdemokraterne i Sønderborg-kredsen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...