Knøs Gård: Hør Jørn Lehmann fortælle om Bios og fremtidens ambulancer

23. august 2016 Samfund

Siden BIO’s gik konkurs, har der været mange gætterier blandt den syddanske befolkning om, hvorvidt regionen hurtigt ville få styr på det nye ambulanceselskab – eller om der ville opstå yderligere problemer.

Nu ser det imidlertid ud til, at regionen atter har kontrol over ambulancerne, og i den anledning er der arrangeret et møde på onsdag kl.

Artiklen fortsætter under annoncen

19.00-21.00 i Knøs Gård i Høruphav, hvor borgerne har mulighed for at få klar besked om fremtiden for det nye ambulanceselskab.

Regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen vil fortælle om processen med at gøre ambulanceselskabet til et selskab ledet af Region Syddanmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efterfølgende vil han sammen med formand for det lokale sundhedsudvalg, Helge Larsen, besvare spørgsmål fra deltagerne.

Alle er velkomne til arrangementet, som er arrangeret af Socialdemokraterne i Augustenborg/Sydals og Socialdemokraterne i Sønderborg-kredsen.

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...