Køb aftensmaden på markedet på Fisketorvet

8. maj 2014 Frivillige

Så er sommeren kommet til Danmark og både kræmmerne samt loppefolket har glædet sig til dette marked. Sidste år udviklede det sig til en gigantisk ”fest” med utallige boder. Solen skinnede og mange gjorde en rigtig fordelagtig handel. Det kan der gøre igen lørdag den 31. maj fra 09-13 på Fisketorvet i Sønderborg.

Friskrøget fisk er bare én ting ud af mange, der kan købes med hjem.

Friskrøget fisk er bare én ting ud af mange, der kan købes med hjem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Käthe Vita Hammeleff og Jytte "Pyt" Sørensen samt andre kræmmere er også på Fisketorvet, når der er marked.

Käthe Vita Hammeleff og Jytte “Pyt” Sørensen samt andre kræmmere er også på Fisketorvet, når der er marked.

Artiklen fortsætter under annoncen

Markedet byder på mangt og meget bl.a. pynteting, glas, bøger, ude- og indelegetøj, bøger, tøj til både voksne og børn, smykker, keramik, blomster, friske og røgede fisk samt en masse andet. Det er svært at sige nøjagtigt, hvilke boder der vil være, da kræmmerne har mulighed for at ”dukke op” på selve dagen.

Husk indkøb til aftensmaden, som f.eks. kunne bestå af nyrøget markrel eller en frisk fladfisk med persillesovs. Så bliver det ikke meget bedre. Eller det kolde bord med f.eks. røget ål og laks. Café Brag har som sædvanligt et bredt udvalg af røgede fisk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der bydes også på godt til ganen, da Café Brag holder åbent og serverer deres berømte kæmpe fiskebuffét, eller man kan hygge sig med en kop kaffe og kage, Fadøl, vand, m.v. , mens man tager en fortjent pause og nyder stemningen samt udsigten.

Sønderborg Nyt var med, da der blev holdt marked på Fisketorvet tidligere på året.

Billeder

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole [email protected]
1. december 2023 Erhverv, Sønderborg

Der skal laves en miljøvurdering af det kommende Netto-byggeri ved Porten

1. december 2023 Erhverv

Byggeriet af en ny Netto-butik ved Porten er forsinket – og den oprindelige plan med at gå i jorden i uge 30 blev skubbet. ”Det trækker ud, så vi kommer formentlig ikke i jorden før august-september, men forventningen om åbning i foråret 2024 er fortsat intakt”, sagde Jacob Krogsgaard Nielsen fra Salling Groups pressehold til […]

Læs mere...