Køb billet og få en aften med Stig & Vennerne

12. september 2019 Kultur

Musikglade sønderjyder kan stadig nå at sikre sig en billet til Stig & Vennerne på Nordborg Slot lørdag den 21. september. Stig Rossen og de oprindelige musikere fra Bamses Venner har sat sig for at holde liv i alle Bamses populære sange og lægger vejen forbi Nordborg som en del af deres turné.

Det er foreningen Olferts Venner, der står bag arrangementet på Nordborg Slot, hvor publikum kan se frem til at et genhør med blandt andet “Hvorfor går Louise til bal?”, “Vimmersvej”, “Jeg elsker kun dig”, “Kongens Have”, “I en lille båd der gynger” og mange, mange flere.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har længe glædet os til denne koncert, som er én af vores helt store arrangementer i 2019. Der er allerede solgt mange billetter, men du kan stadig nå det”, lyder opfordringen i en pressemeddelelse fra formand Hans Skov Petersen.

Til at skabe de festlige rammer, vil DJ Mitu underholde med masser af god musik både før og efter Stig & Venner indtager scenen kl. 20:00  – dørene åbner kl. 19:30.

Billetterne til koncerten koster 300 kroner og kan købes her på LINKET.

Hvis du ønsker at spise i forbindelse med koncerten, åbner dørene kl. 18:15 og prisen for koncert og buffet fra Slagter Nielsen er 400 kroner

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk