Køb billet og få en morsom aften i Sønderborg Sommerrevy?

13. juni 2019 Kultur

Der er stadig billetter til Sønderborg Sommer Revy og ifølge blandt andre JyllandsPosten er der en rigtig god oplevelse at hente, når Sidste Nyt fra Latterfronten bliver leveret af de rutinerede skuespillere og Thomas Pakulas orkester.

Revyen faldt ikke i god jord hos alle anmeldere. Måske fordi nogle af dem har en intellektuel tilgang til de forskellige numre.

Der er heldigvis anmeldere, som har en mere folkelig tilgang til revy og de er glade – og det er godt, fordi revy er jo er for alle.

Dette års Sønderborg Sommer Revy kan simpelthen det hele, skrev JyllandsPosten, der gav revyen fem stjerner. Nordschleswiger og  Flensborg Avis fandt også roserne frem.

De fem medvirkende synger, danser og spiller, så det svinger og svider.

Der er plads til både platheder og politisk satire – og begge dele er gennemført uden nemme løsninger og billige grin.

Læs hele anmeldelsen fra JyllandsPosten HER på LINKET – og bestil din billet på Sommerrevy.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Politik, Sønderborg

Lokalplanen for Nørager blev vedtaget af et flertal i Byrådet

30. november 2022 Politik

Boligområdet Nørager skal forandres og det skyldes ghettoloven og på onsdagens byrådsmøde godkendte et flertal i Byrådet den lokalplan, som skal til, inden der kan bygges nye boliger i området. Asger Romme Andersen fra Enhedslisten stemte imod, fordi han synes, det giver rigtig god mening at vente og se, hvad EU-domstolen siger til regeringens ghettolov. […]

Læs mere...