Køb billet og nyd showet: The Magical Music of Harry Potter Live in Concert

18. oktober 2021 Kultur

Film-stjernestøvet drysser ned over Sønderborg. Skuespilleren Chris Ranking alias Percy Weasley er med London Philharmonic & Symphonic Film Orchestra på scenen i koncertsalen i Alsion, når showet The Magical Music of Harry Potter Live in Concert” den27. november er klar til at betage publikum med musikken fra Harry Potter-filmene.

Chris Rankin er internationalt især kendt for sin rolle i Harry Potter-filmen som Percy Weasley. Da han var 16 år, skrev Chris Rankin et brev for at komme til audition til Harry Potter og siden er det gået stærkt, skriver arrangøren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Chris Rankin er stadig med i film, men hans kærlighed ligger især ved liveoptræden på teatre og med pantomimeteater. Han deltager fortsat i Harry Potter-fanevents over hele kloden – lige fra smalle kunstfestivals til de kæmpestore shows.

Arrangøren har netop åbnet balkonen og dermed sat flere billetter i salg til showet i Alsions koncertsal.

Du kan købe DIN BILLET VED AT KLIKKE HER .

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...