Køb billet til Southern Comforts koncert i Valhal

4. oktober 2019 Kultur

Southern Comforts, som er kendt for deres kombination af klassisk og moderne country blandet med hårdtslående rock n’ roll, spiller i Valhal i Nordborg den 19. oktober.

Det er foreningen Olferts Venner, der står bag arrangementet på Valhal i Nordborg.

Med denne koncert binder foreningen sløjfe på et flot år, som har budt på mange gode oplevelser for kultur- og musikinteresserede sønderjyder.

”Med Southern Comforts tilbyder vi en aften med gedigen country tilsat en god portion rock n’ roll og ikke mindst fantastisk stemning og højt humør”, lyder opfordringen fra Hans Skov Petersen, formand for Olferts Venner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er foreløbigt det sidste arrangement i 2019 for Olferts Venner, som dermed sætter et hårdtslående punktum på et begivenhedsrigt år foreningen:

”Vi vil gerne takke alle, som har bakket op om vores arrangementer i løbet af året. Det er en fantastisk følelse at se hvordan musik kan skabe så meget glæde og godt humør. Vi lover at fortsætte vores arbejde og er allerede i fuld gang med at planlægge 2020”, siger Hans Skov Pedersen.

Southern Comforts gåpr på scenen kl. 20:00 – dørene åbner kl. 19:30.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetterne til koncerten koster 160 kroner.

Hvis du ønsker at spise Slagter Nielsens Chili Con Carne i forbindelse med koncerten, er prisen for koncert og menu kr. 235 og mader serveres klokken 18:15.

Køb dine BILLETTER HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. oktober 2021 KV21, Augustenborg, Debat

KV21 – Debat: SOSU-uddannelse – hvor skal eleverne komme fra?

28. oktober 2021 KV21

Byrådskandidat Faisal Shojai, Radikale Venstre, skriver:  Det er glædeligt, at Socialdemokratiet i Sønderborg nu sætter gang i uddannelsen af flere SOSU-hjælpere. Det vil vi som radikale gerne være med til at bakke op om både kommunalt og regionalt. For nye tal fra FOA viser, at Sønderborg Kommune vil mangle 500 medarbejdere i plejesektoren i 2028. […]

Læs mere...