Køb et armbånd hos Park by Mens Cut – og støt En God Jul for Alle

7. december 2019 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Hos Park by Mens Cut kan man købe et flot armbånd, som er flettet i fritiden af FGU-elever. Armbåndene sælges også hos Vinspecialisten.

“FGU-eleverne henvendte sig og spurgte, om de ikke måtte hjælpe En God Jul for Alle ved at flette armbånd, som kunne sælges til fordel for sagen”, siger Henning Petersen fra En God Jul For Alle.

Han fortæller videre, han synes, det er ualmindeligt flot gjort af de unge mennesker og han håber, der kan sælges mindst 100 armbånd.

“Sælger vi 100 armbånd, så hjælper det 10 familier gennem julen”, siger Henning Petersen til SønderborgNYT og tilføjer, at FGU-eleverne ikke vil have betaling for deres arbejde og materialerne betales af Vinspecialisten.

Artiklen fortsætter under annoncen

De flittige FGU-elever har lavet så mange armbånd, at det giver rigtig god mening at sælge dem flere steder – og Lena Krag Schmidt sagde ja til at hjælpe i samme øjeblik, som En God Jul spurgte hende.

Pengene fra salget af armbånd går ubeskåret til de økonomisk trængte familiers jul.

22. maj 2024 Politik, Sønderborg

Nu kan kommunen igen hjælpe projekter med mellemfinansiering

22. maj 2024 Politik

På Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag, blev det blandt andet besluttet, at kommunen igen skal tilbyde mellemfinansiering til lokaleprojekter, der har fået tilsagn om støtte. ”Vi er i den situation, at det igen er muligt at hjælpe, så er der lokale projekter, som har fået tilsagn og støtte fra eksempelvis LAG, så skal de endelig […]

Læs mere...