Køb Hjertesmykket 2019 og støt et godt formål

5. december 2019 Erhverv

Hos Jacob Nielsen & Søn i Jernbanegade i Sønderborg finder du Hjertesmykket 2019 som er produceret i 300 eksemplarer. Hjertesmykket er designet af Line Mechlenborg og køber du et Hjertesmykke støtter du ’En God Jul For Alle’, som hjælper økonomisk trængte familier gennem julen.

Hjertesmykket koster i sølv 395 kroner og for hvert smykke der sælges, modtager ’En God Jul For Alle’ 150 kroner og da der kun produceres 300 Hjertesmykker er det en eksklusiv og personlig gave der skaber glæder hos modtageren – og økonomiske trængte familier.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er godt 100 smykker tilbage og det glæder mig rigtigt meget, der allerede er mange, som har købt årets Hjertesmykke”, siger Line Mechlenborg Madsen til SønderborgNYT, der er glad fro at hjælpe andre:

“Jeg er selv rigtig glad for julen og derfor vil jeg gerne gøre noget for, at andre også kan få en god jul”, siger hun.

Line Mechlenborg Madsen er sikker på, at de kvinder, som får et Hjertesmykke i julegave, bliver glade for, at det er en julegave, som glæder modtageren og også økonomisk trængte familier.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg bliver rigtigt glad, når der sælges et Hjertesmykke, fordi køberen jo hjælper os med at hjælpe andre”, siger Line Mechlenborg Madsen.

De kunder, der køber Hjertesmykket 2019 i sølv, deltager automatisk i konkurrencen om Hjertesmykket 2019 i 14 karat guld. Guldsmykket koster 3.200 kroner.

“Vi trækker den heldige vinder den 16. december og ringer vedkommende op”, siger Line Mechlenborg Madsen.

Altså giver det også mening at købe et Hjertesmykke meget snart.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk