Køkkenchefen diskede op med gourmet-retter

28. februar 2019 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag aften havde køkkenchef Sune Axelsen i Det Sønderjyske Køkken travlt med at tilberede lækre og spændende retter til de gæster, der havde købt en gourmetmenu via Destination Sønderjylland.

For blot 230 kroner blev der serveret tre retter.

Menuen

Forretten var røget, ung ged med sprød salat.

Som hovedret kom tjerne ind med Als Kylling, som var farseret og hertil var der en urtesauce.

Desserten var en isbombe på bær med en snært af rom.

Flere restauranter er med

Artiklen fortsætter under annoncen

Hotel Sønderborg Strand er også med i Gourmetugen – og her byder køkkenet på:

Forret; Stegte kammuslinger med jomfruhummer, sauteret rosenkål blade, ørred rogn, radiser og Beurre Blanc med blodgrape

Hovedret: Langtidstilberedt gris med lokal honning, pommes anna med timian og hvidløg, morkelsauce, brændt gulerodspure, stegte kejserhatte, små grøntsager og ristede græskarkerner

Dessert: Vores bud på en Gateau Marcel; Chokoladebund – chokolademousse – appelsinsorbet – appelsin ”kaviar” – tuile

Artiklen fortsætter under annoncen

Booking senest 24 timer før ankomst – klik på LINKET