Kom af med smerter: Steen Hansen er klar med den nye DORN-behandling

3. december 2018 Samfund

Kender du til DORN-terapi eller behandling?

DORN er en blid og smertefri metode, der retter hvirvler og led og genetablerer balance i kroppen.

Ubalancer der ofte kan opstå af forskellige årsager, for eksempel uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, slid, uheld eller andet.

Gennem blide dynamiske tryk flyttes hvirvler og led smertefrit tilbage til den korrekte position, ingen pludselige ryk og tryk.

Dette foregår altid under bevægelse fra klientens side, således at processen bliver et samarbejde der er afstemt ift. klientens smertegrænse og altid bliver en rolig og kontrolleret proces.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når kroppens strukturelle system er i bedre balance, vil knogler, muskler, ledbånd og væv blive mere afslappede og dette tager som regel presset af de nerver, som ofte er årsagen til smerter og andre problemer.

DORN er ikke kun mobilisering, men en helhedsorienteret metode der forbedrer flowet i hele kroppen og giver øget energi og bevægelsesfrihed.

Steen Hansen, der arbejder på Sønderborg Sygehus Dorn-behandling – og også NADA i sin fritid.

“Jeg hørte om behandlingen og fik muligheden for at tage uddannelsen. Det har overrasket mig, hvor effektive behandlingerne er – og jeg indrømmer gerne, at i starten var jeg skepsisk”, siger Steen Hansen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Steen Hansen har klinik i hjembyen Løgumkloster, men han kører også ud.

“Og er der en og anden, der vil vide noget om DORN, så kan vedkommende kontakte mig og samle en lille gruppe deltagere, så kommer jeg gerne og ud fortæller og viser, hvad det handler om”, siger Steen Hansen.

DORN hjælper på:

Rygsmerter

Migræne og spændingshovedpine

Forskellig benlængde

Kroniske tilstande

Energi-blokader

Følelsesmæssig konflikt

Giver wellness

Giver mere energi

Artiklen fortsætter under annoncen

Øger flowet i kroppen

Lyder det interessant, så ring til Steen Hansen på 7195 7608 og aftal, hvornår han skal dukke op og både vise og fortæller om DORN.

DORN er kendt i Tyskland, Australien, Østrig, England, Spanien, Sydamerika, Tyrkiet og er så småt på vej ind i Danmark.

Læs mere HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...