Kom gratis i Universe i dag

21. september 2018 Kultur

Søndag fylder Jørgen Mads Clausen 70 år og i den anledning vil Danfoss A/S gerne invitere alle gratis i Universe for at fejre Jørgen Mads Clausens 70 års fødselsdag og 10 år som bestyrelsesformand for Danfoss.

I dag fredag den 21. september fra kl. 14:00 til kl. 16:00 er der lagt op til festlig fejring og lidt godt til ganen og alle er inviteret med og kan nyde en tur i parken og fejre Universe grundlægger Jørgen Mads Clausen.

Det var en gammel drøm, der gik i opfyldelse, da Jørgen Mads Clausen i 2005 kunne indvie oplevelsesparken Universe sammen med bl.a. Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary.

Artiklen fortsætter under annoncen

Allerede midt i 90erne fik Danfoss-direktøren ideen til at skabe en park med fokus på naturvidenskab og teknologi, og i 2000 købte han på EXPO udstillingen i Hannover Den Blå Kube, der siden er blevet et af parkens vartegn. Sammen med sin kone Anette Clausen har han således været drivkraften i at skabe oplevelsesparken, der er finansieret af Bitten og Mads Clausens Fond.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...