Kom med en supergod forretningsidé og stryg afsted med 25.000 kroner

29. september 2016 Erhverv

Hvis du drømmer om at vinde Sønderborg Iværksætterpris, så er det nu, du skal gøre dig superskarp på at beskrive din idé, så den fanger opmærksomheden hos de mennesker, der skal vælge de ideer ud, der skal nå frem til finalen, hvor årets bedste forretningsidé belønnes med hele 25.000 kroner.

“Deltagerne skal tilmelde sig senest 4. november og udfylde et skema, hvor de svarer på nogle spørgsmål, som kan gøre os andre klogere på, hvad ideen går ud på”, siger Steen Bielefeldt fra Sønderborg Iværksætter Service.

Artiklen fortsætter under annoncen

Beskrivelsen af ideen og forklaringen på, hvordan den kan gøres til virkelighed har stor betydning, når der skal vælges ideer ud.

“Vi vil også kigge på, om ideerne skaber vækst i Sønderborg-området”, siger iværksætterichef Michael Hamann til SønderborgNYT. De ideer, der slipper gennem det store nåleøje, skal præsenteres af de ildsjæle, der har arbejdet med dem.

Sidste nåleøje

“Til sidst vælger vi tre ideer, hvor vi sørger for, at iværksætterne får et kursus, så de bliver gode til at fremlægge deres idé indenfor otte minutter foran et panel”, siger Steen Bielefeldt til SønderborgNYT. De tre går så videre til finalen, hvor de møder dommerpanelet, som vælger den allerbedste idé og rækker en check på 25.000 kroner over bordet til vinderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan læse mere om prisen og tilmelde dig HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...