Kom med en supergod forretningsidé og stryg afsted med 25.000 kroner

29. september 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Hvis du drømmer om at vinde Sønderborg Iværksætterpris, så er det nu, du skal gøre dig superskarp på at beskrive din idé, så den fanger opmærksomheden hos de mennesker, der skal vælge de ideer ud, der skal nå frem til finalen, hvor årets bedste forretningsidé belønnes med hele 25.000 kroner.

Ron Bader, tidligere vinder, anbefaler iværksættere med gode ideer til at deltage.

“Deltagerne skal tilmelde sig senest 4.

Artiklen fortsætter under annoncen

november og udfylde et skema, hvor de svarer på nogle spørgsmål, som kan gøre os andre klogere på, hvad ideen går ud på”, siger Steen Bielefeldt fra Sønderborg Iværksætter Service.

Beskrivelsen af ideen og forklaringen på, hvordan den kan gøres til virkelighed har stor betydning, når der skal vælges ideer ud.

“Vi vil også kigge på, om ideerne skaber vækst i Sønderborg-området”, siger iværksætterichef Michael Hamann til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

De ideer, der slipper gennem det store nåleøje, skal præsenteres af de ildsjæle, der har arbejdet med dem.

Sidste nåleøje

“Til sidst vælger vi tre ideer, hvor vi sørger for, at iværksætterne får et kursus, så de bliver gode til at fremlægge deres idé indenfor otte minutter foran et panel”, siger Steen Bielefeldt til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

De tre går så videre til finalen, hvor de møder dommerpanelet, som vælger den allerbedste idé og rækker en check på 25.000 kroner over bordet til vinderne.

 

Du kan læse mere om prisen og tilmelde dig HER

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...