Kom med input til kommunens sundhedspolitik

11. november 2022 Politik

En ny sundhedspolitik for 2023-2026 er på vej og lige nu er den i offentlig høring, hvor alle har mulighed for at komme med bemærkninger til den. Det kan for eksempel være, hvis man mener, der er et område politikken sætter for lidt fokus på. Eller det kan være andre input, der kan være med til at skabe bedre rammer for kommunens arbejde på sundhedsområdet, skriver kommunens forvaltning.

Ud over høringen, som enhver kan bidrage til hjemme fra computeren, inviterer Sønderborg Kommune til en inspirationsaften under overskriften: Hjælp os med at pege på det, der virker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det foregår onsdag den 23. november kl. 19.00-21.00 i Frivillighedens Hus.

Repræsentanter fra Sundhedsudvalget deltager, og konsulenter fra sundhedsområdet vil lede deltagerne igennem en aften med fokus på, hvordan politik bliver til praksis.

Af hensyn til planlægning og forplejning, skal man melde sig til arrangementet, der er gratis og åbent for alle. Tilmeldingen sker på Sønderborg.dk

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...