Kom med Jeanne Boel bag kulisserne på Sønderborg Sommer Revy

9. januar 2019 Kultur

LOF Syd inviterer bag kulisserne på Sønderborg Sommer Revy – kom og mød den nye direktør, Jeanne Boel, og hør hende fortælle om hendes store beslutning om at tage turen fra København og blive revydirektør i Sønderborg efter Leif Maibom, hør hvilke overvejelser hun har måttet gøre sig, og hvilke planer hun har for Sønderborg-revyen.

Det er tirsdag den 22 januar klokken 19-21 på Hotel Sønderborg Strand.

Jeanne Boel vil denne aften også løfte sløret for, hvordan nogle af revynumrene er blevet til og præsentere publikum for nogle af rekvisitter, der er blevet brugt i revyen gennem årene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Jeanne Boel har igennem flere år stået på scenen som skuespiller i Sønderborg Sommer Revy. Hun har desuden optrådt rundt om i flere af landets revyer. Blandt andet i Cirkusrevyen og Hjørring Revyen og hun har i 10 år ledet Comedieteatret, et turnerede morskabsteater, med stor succes.

Hun har optrådt på flere af landets store teaterscener, og fra tv er hun kendt som Josefine Brahe i Pyrus-julekalenderne.

Vi ser frem til en hyggelig og underholdende aften, skriver LOF Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bestilling og tilmelding hos LOF Syd på telefon 73 42 10 10 eller HER via hjemmesiden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...