Kom med Jeanne Boel bag kulisserne på Sønderborg Sommer Revy

9. januar 2019 Kultur

LOF Syd inviterer bag kulisserne på Sønderborg Sommer Revy – kom og mød den nye direktør, Jeanne Boel, og hør hende fortælle om hendes store beslutning om at tage turen fra København og blive revydirektør i Sønderborg efter Leif Maibom, hør hvilke overvejelser hun har måttet gøre sig, og hvilke planer hun har for Sønderborg-revyen.

Det er tirsdag den 22 januar klokken 19-21 på Hotel Sønderborg Strand.

Jeanne Boel vil denne aften også løfte sløret for, hvordan nogle af revynumrene er blevet til og præsentere publikum for nogle af rekvisitter, der er blevet brugt i revyen gennem årene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Jeanne Boel har igennem flere år stået på scenen som skuespiller i Sønderborg Sommer Revy. Hun har desuden optrådt rundt om i flere af landets revyer. Blandt andet i Cirkusrevyen og Hjørring Revyen og hun har i 10 år ledet Comedieteatret, et turnerede morskabsteater, med stor succes.

Hun har optrådt på flere af landets store teaterscener, og fra tv er hun kendt som Josefine Brahe i Pyrus-julekalenderne.

Vi ser frem til en hyggelig og underholdende aften, skriver LOF Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bestilling og tilmelding hos LOF Syd på telefon 73 42 10 10 eller HER via hjemmesiden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Erhverv, REGIONALT

Nu er der sat navne på Norlys’ repræsentantskabsmedlemmer

8. februar 2023 Erhverv

Efter godt tre ugers valgkamp er der nu sat navne på de 671 lokale andelshavere, som de næste fire år udgør den øverste myndighed i energi- og telekoncernen Norlys. Repræsentantskabsmedlemmerne er valgt af og blandt Norlys’ 800.000 andelshavere, og hele 189 af de nyvalgte er andelshavere, som træder ind i Norlys’ repræsentantskab for første gang. […]

Læs mere...