Kom med på soundwalken: Jeg kan huske Genforeningen

10. juni 2021 Genforeningen 2020
Privat foto
Privat foto

På tirsdag klokken 17, på selve Genforeningsdagen, kan alle interesserede være med til at relancere komponist Hans Sydows soundwalk: ‘Jeg kan huske Genforeningen’. I forbindelse med de mange 2020-arrangementer blev der lanceret en soundwalk, som druknede lidt i de mange aflysninger.

Mødestedet er på fortovet ud for Dybbøl Mølle og turen går her fra til Sct. Marie Kirke. Undervejs hører man historier om Genforeningen fortalt af sønderborgere i alle aldre, garneret med lyde og musik, skriver arrangøren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du behøver ikke at tilmelde dig – bare mød op og husk mobiltelefon og hovedtelefoner! Og så skal man selvfølgelig lige huske at downloade appen: LYDLANDKORT.

Installationen ligger der hele tiden, så du kan gå turen, når det passer dig.

De lydbilleder, du hører undervejs, er skabt af komponist og lydkunstner Hans Sydow, der har interviewet sønderborgere i alderen 5-80 om deres tanker ud fra sætningen: ‘Jeg kan huske Genforeningen …’

Det er der kommet en række tankevækkende, sjove og rørende historier ud af.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hans Sydow vil selv være til stede ved relanceringen af soundwalken.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...