Kom med til Laila Helts modeshow – Konfirmand 2019

25. september 2018 Erhverv

Brudekjoler Laila Helt, der har til huse i Gråsten, inviterer til et stort og inspirerede modeshow i Alsion for kommende konfirmander søndag den 21. oktober kl.13.

Her vises alle de nye 2019 kjoler fra seks danske og udenlandske mærker frem på flotte modeller, som alle skal konfirmeres i 2019. Brudekjoler Laila Helt satser i år stort på konfirmander,og har derfor udvidet udvalget af konfirmationskjoler og tilbehør.

Vi har konfirmander fra hele Syd- og Sønderjylland samt Fyn og skyder 2019 konfirmationssæsonen i gang med et stort modeshow efterfulgt af VIP-aftener i butikken for konfirmanderne”, siger Leila Helt til SønderborgNYT.

Til showet kan pigerne få inspiration til deres konfirmandlook, når frisør Iben T laver håropsætning, MAC fra Matas i Perlegade lægger en flot make up og Jacob Nielsen og Søn viser smykker på modellerne.

Til arrangementet, som koster 120 kr per deltager, får alle en sodavand og sandwich i pausen og man har mulighed for at vinde flotte præmier, bl.a. en konfirmationskjole fra mærket Real Silk.

“Desuden får alle konfirmander en fin goodiebag med rabatkort og lækre ting”, siger Laila Helt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er et begrænset antal pladser og billetsalget et godt i gang. Køb Jeres BILLET HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...