Kom og hep på Egen UI torsdag eftermiddag!

24. maj 2022 Sport
Arkivfoto: Finn Køhler Hansen
Arkivfoto: Finn Køhler Hansen

Topholdet i Jyllandsserien i fodbold, Egen UI fra Guderup, spiller på torsdag kl. 13.00 hjemmekamp mod Bramming IF. Det er en lille byfest, hver gang Egen spiller hjemmekamp, hvor ca. 300 glade, forventningsfulde børn og voksne møder op for at have nogle hyggelige timer sammen. Og naturligvis også for at støtte deres lokale fodboldspillere i kampen om point.

Bramming leverede i lørdags en stor overraskelse, da de slog det andet tophold i rækken Holstebro med 3-2 på hjemmebane. Bramming hjalp dermed Egen i kampen om oprykning, idet Egen nu selv kan afgøre, hvorvidt de skal rykke op eller ej, skriver Egen UI.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vil Bramming igen levere en overraskelse ved at tage point fra Egen – eller vil Egen fortsætte med at sejre på hjemmebanen, Linak Arena, hvor det i sæsonen foreløbig er blevet til fire sejre i fire kampe?

Der mangler at blive spillet fire kampe i sæsonen, heraf spiller Egen de tre på hjemmebane, og det er et godt udgangspunkt i den tætte kamp om oprykning, hvor Egen UI i øjeblikket ligger på førstepladsen.

”Så der bliver spænding i torsdagens fodboldkamp, hvor Egen spillerne igen vil gøre alt, hvad der står i deres magt for at underholde de forhåbentlig mange tilskuere, og sikre endnu 3 point i den spændende oprykningskamp”, siger træner Martin Prokopek.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover de mange præmier, som tilskuerne kan vinde, er der som sædvanlig kolde fadøl og varme lækre grillpølser fra Detlef, musik, speaker og gratis hoppeborg for de små.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Prøv om du kan klar en vagt anno 1864 i skansen

4. februar 2023 Kultur

Prøv om du kan holde til en vinterdag i krigen 1864, hvor kulden bider, og dine fødder er våde. Dine fingre er iskolde, men geværet kan ikke lades med luffer på. Vandet i din feltflaske er frosset, og den sidste rest brændevin er drukket. Tilbage i mandskabsbarakken er der godt og varmt, men at forlade […]

Læs mere...